Valérie Zawadská

 
 
 

Život se třemi chlapy.

(TV Revue 2003/44)

 
 
 
 
 

VALÉRIE ZAWADSKÁ je skvělá herečka, vynikající dabérka. Přestože působí jako ambiciózní žena, je pro ni nejdůležitější rodina a smysl pro humor.

* Která pracovní nabídka je pro vás nejlákavější?

Řeknu omšelé klišé - ta, která znamená příjemnou práci s fajn lidmi, což si mohu dopřávat i tím, že už devět let jsem na volné noze.Pokud jde o televizní nebo filmové role, dávám si pozor, aby scénář neobsahoval milostné,případně nahaté scény.Už mi není dvacet. Mám jistou mez, ale na druhé straně člověk nemůže být příliš vybíravý, protože nabídek zase tolik není.

* Zažila jste období, kdy jste byla na dně?

Když jsem ukončila angažmá v divadle v Chebu a přijela jsem do Prahy.První tři měsíce jsem měla pocit, že se nikdy nezvednu, že nedokážu v práci to, co chci.

* Jak by se měl správný muž k vám chovat?

Já po chlapovi vlastně nic nechci - jenom aby mě měl rád, aby dokázal číst moje myšlenky.... ovšem co můžu chtít, když ani my ženy to s mužskými neumíme.Ale přece říkám: Měj mě rád, měj rád naše děti, rodinu, někdy buď aktivní,někdy pasivní... Vím, že chlap - ideál nikdy nebude a ani nemůže existovat.

* Máte muže a dva syny.Jak se vám žije se třemi chlapy?

Někdy až neuvěřitelně krásně a někdy příšerně.Každou minutu, každou chvilku je to jiné, ale jsme jeden celek, rodina a vždycky se snažíme domluvit. Je to báječné, rozhodně bych neměnila.

 
     
 

(JIK)

 
 
 
 

TV Revue 2003/44

 

 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.