Valérie Zawadská

 
 
 
Zhubněte 9 kilo za 3 měsíce!

(Jackie 15/08/36)

 
 
 
 
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.
Valérie Zawadská nám prozradila, proč se vyplatí s hubnutím zajít k odborníkovi. Také nás nechala nahlédnout do svého denního jídelníčku...
 

Zkoušíte-li všemožné diety a ručička na váze se stále nehýbe, zkraťte své trápení a nechte si poradit od odborníka. Dobré zkušenosti s tím má i he­rečka Valérie Zawadská.

 
 

„Vždycky jsem nenáviděla, když mě chytil kolega z di­vadla kolem pasu a objal sádlo. Žádné diety ale nezabíraly. Břicho jsem maskovala širokým svetrem a plavky bych si vůbec neoblékla. Když jsem ale dostala nabídku do seriálu, řekla jsem si Dost!, a vydala se ke zkušenému odborníkovi přes hubnutí,“ vypráví herečka.

 
     
 

Dietolog Valérii nejprve změřil tlak a hmotnost, zjistil její míry a na základě údajů sestavil individuální regeneračně-rekondiční program, který vychází především z dobrého poznání všech stránek pacienta. Kúra zahrnuje i speciální 15-20mi­nutové kyslíko-ozónové vzdušné koupele, které příznivě působí nejen na pokožku, ale zrychlují také látkovou výměnu a krev­ní oběh. Během ‚suchých lázní‘ si s vámi asistentka pohovoří, co jste snědli, co jste vypili a jak se cítíte.

„Taková důvěrná zpověď je nejlepší cestou ke štíhlé linii. Člověk si při tom uvědomí, v čem chybuje, a začne na sobě pracovat s větším odhodláním,“ říká Zawadská. „Díky specialistům jsem našla vůli od základu změnit svůj životní styl.“ Valérie si osvojila nové stravovací návyky i pitný režim. Denně vypije až tři litry tekutin a problémy jí nedělá ani cvičení. „Na pravidelný pohyb jsem si natolik zvyk­la, že už si to bez cvičení neumím ani představit.“ Výsledky se dostavily nečekaně rychle.

Při 164 cm a 68,8 kg zredukovala svoji váhu o 9 kg a celkově ubyla o šedesát centimetrů na jedenácti místech těla, a to za pouhé tři měsíce! „Vejdu se teď do manšestráků, které jsem nosila ještě na DAMU,“ nemůže uvěřit herečka a do­dává: „Nejdůležitější roli hraje psychika. Je to otázka vnitřního rozhodnutí.“ I když přiznává, že odolat pokušení je někdy těžké, zároveň ví, jak
takový kalorický prohřešek odčinit.

 
     
     
 

Co si můžete dopřát

>> Snídaně
Šálek bylinkového čaje, plátek celo­zrnného chleba s lučinou posypaný nakrájeným pórkem

>> Svačina
1/2 l zředěného džusu, banán, kiwi

>> Oběd
1/2 l vody, zeleninová polévka (2 hrnky mléka, květák, hrášek, mrkev, ředkvičky, žloutek, strouhaný sýr, mořská sůl; v mléce rozmícháme trochu mouky a přidáme do měkka uvařenou zeleninu, na závěr vmícháme žlou­tek a zasypeme sýrem)

>> Svačina
1/2 l vody, jahodový kefír se lžičkou medu

>> Večeře
1/2 l vody, brambory zapečené s vejcem a hlávkový salát

pozn. - množství vody uváděné u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně, v průběhu celého dne.

 
     
 
   
(Eliška Frühaufová, Jackie)

>>

 
 
 
 
 
 
 
www.super.cz
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.