Valérie Zawadská

 
 
 
Už vím jak zpomalit.
(časopis Katka č.2/2008)
 
 
 
 
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.
Majitelka nejznámějšího hlasu v Čechách je téměř k roztrhání. Přesto ale ví, jak důležité je odpočívat a jak si volno řádně užít...
 
 
Hodiny cvičení ve studiu Kompliment jsem si velice oblíbila, protože po námaze přijde zasloužená odměna v podobě vakuové masáže.
 
 
  Valérie Zawadská si dobře uvědomuje, jak důležité je umět „dobít si baterky”. Někdy to s volným časem ale nemá vůbec jednoduché. Stane se, že během měsíce odehraje i třiadvacet divadelních představení. Když se k tomu ještě přidá natáčení pro televizi a rozhlas, je to pěkný kolotoč. Není divu, že pak chce strávit se svým mužem a dvěma syny poklidný víkend. Rádi společně jezdí na kolech, a to zejména na chalupě, kterou si nedávno pořídili.  
     
Pečuje o tělo i duši Valérie ale umí relaxovat i bez svých „kluků”. Ráda chodí cvičit, ale upřednostňuje individuální přístup před nacpaným cvičebním sálem. O své tělo pečuje i pomocí jávských masáží. Její dlouholetou zábavou jsou knížky, i když na ně vždy nemá tolik času, kolik by si přála. Velice ráda má i procházky. Když svítí sluníčko, tak ji doma nic neudrží. Hlavně o víkendu, který je pro Valérii ideální, když není moc práce a může odpočívat.
 

Klikni pro větší obrázek v novém okně.

     
     
     
Foto: Jiří Hurt
Styling: Jitka Chramostová
     
 
 
 
 
 
Katka.
www.burda.cz
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.