Valérie Zawadská

 
 
 
Zawadská utekla před Němcem!
(středa 22.srpna 2007)
 
 
 
 
Valérie Zawadská, která je jednou z hrdinek česko-německého filmu, dostala kytici od ředitele TV Barrandov Kamila Spáčila.
Slavné česko-německé televizní produkce se vracejí! Na úspěch legendárních koprodukčních seriálů, jako byla Arabela, Návštěvníci, Dobrodružství kriminalistiky či Lucie, postrach ulice, chce navázat vznikající digitální televize Barrandov společně s německou MDR a filmovými studii Bavaria!
 

Valérie Zawadská, která je jednou z hrdinek česko-německého filmu, dostala kytici od ředitele TV Barrandov Kamila Spáčila.

 
   
   
 
 

Novým seriálem, který tak teď na Barrandově vzniká, je dvoudílný dětský film Taco a Králíček o dvou sourozencích – amatérských detektivech. První klapku filmu podle série německých populárních knížek smíšený štáb oslavil opulentní večeří v restauraci Lví dvůr na Pražském hradě! Nad pečenou kachnou se tam rozplývala i hvězda německého seriálu Místo činu Kai Scheve, který českou produkci dokonce požádal, aby mu sehnala českou manželku! „Chtěl, abychom mu sehnali krásnou, mladou, tolerantní ženu, takovou, aby se o něj starala. V Německu mu to prý nejde,“ smál se ředitel televize Barrandov Kamil Spáčil. Z českých herců se na oslavě objevila třeba Valérie Zawadská, která ale brzy utekla. Že by se bála vdavekchtivého Němce? Ne, jen se musela učit text k roli na další den!

 
     
     
 
Autor: (mac)
Foto Miloš Schmidberger
 

>>

 
     
 
 
 
 
 
 
www.ahaonline.cz
www.ahaonline.cz
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.