Valérie Zawadská  

Vítejte na oficiálních webových stránkách Valérie Zawadské.

NOVINKY

 
 
 
 
 

2023

 
     
     
     
   
20.12.2023 - Večer s hudbou a poezií  
 

Ve středu 20. prosince v 19:00 hodin se v Památníku Antonína Dvořáka ve Vysoké u Příbrami uskuteční adventní koncert s hudbou a poezií Adventní rozjímání.

 
 

Jedná se o program sestavený z děl českých a světových klasiků, které tradičně slýcháme v předvánočním čase. Nebudou chybět ani vánoční písně a koledy. To vše bude vyšperkováno texty s vánoční tématikou, básněmi, říkadly či prózou.

 
  Účinkují:  
  Valérie Zawadská – umělecký přednes
Eva Garajová – mezzosoprán
Zbyňka Šolcová – harfa
 
   
12.12.2023 - Doležalovo kvarteto & Valerie Zawadská  
 

V úterý 12. prosince v 19:00 hodin se ve Velkém sále Smetanova domu v Litomyšli (Komenského náměstí 402) uskuteční Vánoční koncert Doležalova kvarteta & Valérie Zawadské. Jeden z nejlepších českých smyčcových souborů Doležalovo kvarteto připravil koncert složený z českých mistrů J. J. Ryby, J. Myslivečka, A. Michny, J. Škroupy a dalších, doplněný verši s adventní a vánoční tematikou J. Skácela, J. Vrchlického, J. Seiferta v podání vynikající české herečky Valérie Zawadské.

 
   
5.12.2023 - Linha singers & Valérie Zawadská  
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

V úterý 5. prosince v 19:00 hodin se v sále Kulturního centra Golf Semily (Vejvarovo nábřeží 199) uskuteční Vánoční koncert. Program: písně, koledy a díla starých mistrů. Účinkují: Linha singers a Valérie Zawadská.

 
   
28.11.2023 - Předvánoční koncert  
 

V úterý 28. listopadu v 17:00 hodin se ve Střední škole obchodu a služeb v Teplicích (Fráni Šrámka 1350/1, Trnovany) bude konat předvánoční koncert. Účinkují: operní pěvkyně Pavlína Senić a Valérie Zawadská.

 
   
29.9.2023 - Autorské čtení s autogramiádou  
 

V pátek 29. září v 17:00 hodin se v Šmidingerově knihovně ve Strakonicích uskuteční Autorské čtení s autogramiádou knihy Jana Žáka a Blanky Brodské Dumání. Čte - Valérie Zawadská, hudební doprovod - Jan Tříska a Petr Záleský.

 
   
8.3.2023 - Z nového světa  
 

Ve středu 8. března v 19:30 hodin se v Kulturním centru Labuť v Říčanech uskuteční společný koncert Valérie Zawadské a Doležalova kvarteta "Z nového světa", věnovaný Antonínu Dvořákovi.

 
   
2.3.2023 - Litera 2023  
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Ve čtvrtek 2. března v 18:00 hodin zazní  v Kulturním centru v Klášterci nad Ohří, během večera vyhlášení vítězů literární soutěže Pisálek 2023, šansony zpěvačky Zlatky Bartoškové v doprovodu klavíristy Petra Ožany.

 
 

Ukázky z vybraných prací bude číst herečka Valérie Zawadská. Dále představíme knihy kláštereckých spisovatelů. Moderuje Tomáš Barták.

 
     
4.2.2023 - Víkendová snídaně  
 

V sobotu 4. února bude Valérie hostem pořadu Víkendová snídaně na TV Nova.

 
     
1.1.2023 - Vítejte v Novém roce!  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Starší články z rubriky Novinky - Archiv Starší články z rubriky Novinky - Archiv  
     

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster