Valérie Zawadská

 
 
 
 

Valérie Zawadská, Leoš Mareš a Rey Koranteng se stali patrony charitativní akce STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ ve Vinohradském Pavilonu.

 
(pátek 1.prosince 2006, Vinohradský pavilon)
 
 
 
 
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.
V pátek 1.prosince 2006 byl v 10 hodin slavnostně zahájen již jedenáctý ročník charitativní akce „Strom splněných přání“, kterou pořádá Vinohradský Pavilon a Český výbor pro Unicef. Patrony letošního ročníku se stali Leoš Mareš, Valérie Zawadská a Rey Koranteng.
 
   
 
 

Byli také prvními návštěvníky Vinohradského Pavilonu, kteří letos vybrali a splnili tajné vánoční přání třem dětem z dětských domovů. První přání, které si vytáhla Leoš Mareš, bylo od čtrnáctileté Sáry, která si přála pěkný batoh. Stejně starý Vlasta si přál dalekohled, což bylo přání pro Valérii Zawadskou. Oba dva se hned vydali na nákup a během pár minut byli zpět i s dárky. Rey Koranteng si vytáhl přání sedmnáctileté Hanky, která si přála napařovací žehličku.

Součástí slavnostního zahájení bylo i představení projektu „Obhajoba pastelky“ a křest knihy „Česká kniha rekordů“. Obě dvě společnosti jsou partnery Stromu splněných přání.

Projekt „Obhajoba pastelky“ zde představila paní Marie Brožová a hned začala malovat jeden z největších obrazů, kreslený pastelkami. Obraz, který bude Marie Brožová kreslit po dobu deseti dnů ve Vinohradském Pavilonu bude po dokončení předám největšímu zúčastněnému dětskému domovu. Od 1.12. do 18.12. bude probíhat v Pavilonu živé kreslení paní Marie Brožové a současně také výstava jejich obrazů, které si mohou návštěvníci i zakoupit.

Křtu České knihy rekordů, kterou přivezli zástupci pelhřimovské Agentury Dobrý den Josef Vaněk a Miroslav Marek se ujal Leoš Mareš. K vidění zde byla i obří dvoumetrová pastelka nebo miniatura – 222x zmenšený obraz Alfonse Muchy. Velkou atrakcí se stalo i vystoupení fakíra, který předvedl své nejlepší kousky. Agentura Dobrý den přispívá na děti z dětských domovů finanční částkou z prodeje České knihy rekordů, která je v prodeji právě ve Vinohradském Pavilonu.

Charitativní akce Strom splněných přání potrvá až do 18. prosince. Každý z vás tak může pomoci přinést trochu štěstí dětem alespoň do jednoho z 20 dětských domovů, které se projektu účastní.

20.prosince 2006 se pak na velkém slavnostním ukončení Stromu splněných přání předají dárky zástupcům dětských domovů a návštěvníci se budou moci potěšit předvánoční programem věnovaným především dětem.

 
     
     
  Foto z charitativní akce „Strom splněných přání“.  
  Více foto >>  
     
     
 
 
 
    Klikni pro větší obrázek v novém okně.    
  www.unicef.cz www.pavilon.cz  
www.unicef.cz www.pavilon.cz
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.