Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   Zpět
   Home
  

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Zábava a ostatní pořady:

Hvězdná párty (2016)

 

 

 
   
   
   
   
   
  Hvězdná párty
  Zábava / Soutěžní, TV Nova, 65 minut
 
Hvězdná párty

Televize Nova vás zve ke sledování zbrusu nové zábavné show Hvězdná párty! Účinkují: Valérie Zawadská, Michaela Maurerová, Michal Novotný, Aneta Krejčíková, Ljuba Krbová a další.

 
 

Přijměte pozvání do televizního obýváku, přidejte se k hvězdným hostům a užijte si společně s moderátorem Petrem Rychlým večer plný uvolněné atmosféry, pohodové zábavy, improvizace i napětí.

 
   

Herci z Ulice a Ordinace budou dnes soupeřit na Hvězdné párty! V jakých nových hrách se ukážou?

 

Už dnes pokračuje na obrazovkách televize Nova třetím dílem nová zábavná show Hvězdná párty! Moderátor Petr Rychlý si do svého televizního obýváku tentokrát pozval kolegy ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

 
   

Premiéra vysílání: čtvrtek 27. října 2016 ve 21:35 hodin na TV Nova TV Nova.

 
   
   

Nechte se pozvat na párty Petra Rychlého a jeho hostů! Prožijte příjemný večer plný netradičních soutěží a skvělé zábavy ve společnosti těch největších hvězd...

 
   

O FORMÁTU
Přáli jste si vědět, jaké jsou vaše oblíbené tváře, když „vypadnou ze své role“ a jsou mezi skupinou přátel? Máte jedinečnou příležitost! V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře. Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze.

Soutěžící – divák z vítězného týmu a jedna soutěžícím-divákem vybraná celebrita pak vstoupí do finálového kola, ve kterém jim moderátor položí celkem deset otázek. V případě, že soutěžící-divák odpoví na všech deset otázek správně, vyhrává pro sebe 30 000 Kč a 15 000 Kč, které Nadace Nova věnuje na vybrané charitativní projekty. Jestliže odpoví správně na méně než deset otázek, získávají za každou správnou odpověď 1000 Kč.

V jedné epizodě se odehraje pět párty her a jedna finálová na závěr. Každá z her je koncipovaná tak, aby nebyla příliš složitá a zároveň diváka bavila. Hry čerpají z populární kultury, například hudby, filmů, televizní tvorby a podobně. Součástí her jsou různé fotografie, koláže, grafiky nebo rekvizity.

Příklady párty her
DVA V JEDNOM
Moderátor si k pultíkům povolá z každého týmu jednoho soutěžícího. Na monitorech se objeví dvě celebrity spojené do jedné fotografie. Soutěžící, který se první přihlásí, musí uhodnout jména obou celebrit na fotografii. Pokud soutěžící neodpoví do 5 vteřin, může odpovídat druhý soutěžící. Pokud ani ten neodpoví správně, moderátor přečte první nápovědu. V případě, že se situace opakuje, přečte moderátor i druhou nápovědu.

TIK-ŤAK-BUM!
Moderátor si k pultíku pozve vždy jednoho soutěžícího z každého týmu. Soutěžící postupně sahají do mísy, ve které je celkem 20 kartiček se slovy/názvy podle dané kategorie, např.: jídlo, komedie apod. Soutěžící musí slovo/název popsat svému týmu tak, aby tým uhodl, o jaké slovo/název se jedná.

 

Jakmile tým uhodne, soutěžící posouvá mísu svému protihráči a ten si tahá další slovo/název z mísy. V míse po uplynutí časového limitu vybouchnou konfety. Ten soutěžící, u kterého konfety vybouchnou, prohrává. Tým jeho oponenta získává všechny body, které daný soutěžící nahrál.

KROTITELÉ FILMŮ
Moderátor pozve celý tým před sedačky. Asistenti přinesou čtyři velké šestistranné kostky. Každá kostka má na svých šesti stranách celkem šest slov. Každé slovo pasuje do jiného filmového názvu. Moderátor dá soutěžícím nápovědu a na jejím základě musí ze slov na kostkách složit čtyřslovný název filmu, aby se dal přečíst zleva doprava, např.: Tři muži a nemluvně.

 

Pokud soutěžící složí film správně, moderátor přečte nápovědu ke druhému filmu a soutěžící opět skládají správný název, atd. Každý tým má celkem šest filmových názvů, které musí složit v limitu 90 vteřin. Za každý správně složený název získávají bod. Kapitán týmu (soutěžící - divák) může požádat moderátora o přeskočení zadání. Jakmile dohraje jeden tým, střídá ho druhý, který dostává své kostky s novými slovy.

SYSTÉM BODOVÁNÍ A VÝHER:
1. kolo – 1 bod za každou správnou odpověď ve všech hrách
2. kolo – 1 bod za každou správnou odpověď ve všech hrách
3. kolo – 2 body za každou správnou odpověď ve všech hrách
4. kolo – 2 body za každou správnou odpověď ve všech hrách
5. kolo – 5 bodů za každou správnou odpověď ve všech hrách

6. kolo – finálová hra - hraje ji kapitán (soutěžící-divák), jehož tým celkově zvítězil, a celebrita podle jeho libovolného výběru (může být i z týmu protihráčů). Celebrita stojí proti TV monitoru, kapitán zády k němu. Celebrita musí dávat kapitánovi nápovědy tak, aby uhádl jméno celebrity na monitoru.

 

Za každou správnou odpověď získává celebrita i kapitán 1 000 Kč – kapitán pro sebe, celebrita pro charitu. Pokud v časovém limitu stihne kapitán správně odpovědět 10 jmen, získává hlavní výhru ve výši 30 000 Kč a celebrita 15 000 Kč pro charitu.

Hvězdná párty se odehrává v televizním „obýváku“, za doprovodu živé kapely i publika. Televize Nova natáčí show Hvězdná párty na základě zahraniční licence formátu Hollywood Game Night společnosti NBC Universal. Formát byl úspěšně uveden ve více než deseti zemích po celém světě. Americká verze už posbírala celou řadu významných ocenění včetně Emmy Awards.

 
   
   
Související články:  

Herci z Ulice a Ordinace budou dnes soupeřit na Hvězdné párty! V jakých nových hrách se ukážou?

 
   
   
 
  Fotogalerie:
   
  Hvězdné párty!
   
  Hvězdné párty!
   
  Hvězdné párty!
   
  Foto: TV Nova
   
   
  Stopáž: 65 minut
 
Rok výroby: 2016

>>

 
   
   
   
   
   
   
 

http://tv.nova.cz

   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster