Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

www.tyden.cz

 
 
 
 

 

 

 

Valérie Zawadská:  V mládí jsem spadla na šutr a od té doby jsem praštěná!

 
www.tyden.cz, 10.01.2015 08:00  
 Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Herečka s nezaměnitelným hlasem i jménem, Valérie Zawadská (56), má po rodičích polské a maďarské předky. Vyrůstala na dědině, a proto pro ni natáčení druhé série seriálu s koňskou tématikou bylo zážitkem a jakýmsi návratem do dětství.

 
 

Herečka se svěřila, že vesnické prostředí s množstvím hospodářských zvířat je pro ni až srdeční záležitostí. "Toto prostředí je mi velmi blízké. Moji rodiče pracovali v zemědělství, takže jsem se opravdu pohybovala mezi krávama. Maminka je dojila, tatínek je pásl. Měli jsme i koně. A když mě rodiče asi před čtyřiceti lety, zhruba v mých patnácti donutili sednout na krásnou kobylku, která mě po pár metrech shodila na šutr, od té doby říkám, že jsem praštěná. Já mám k těm koním opravdu strašně krásný vztah, ale nejvíc jsem na celém natáčení milovala ta Napajedla, kde se natáčelo spoustu dalších krásných filmů a seriálů.

 

Nemůžu nevzpomenout na pana režiséra Moskalyka a jeho Četnické humoresky," zavzpomínala energická Valérie, pro niž nakrmit zvíře není žádný problém.

 
   

Láska k přírodě a zvířatům z oblíbené herečky přímo číší. Nepřemýšlela třeba nad tím, že by se v budoucnu na dědinu přestěhovala?

 

Třeba zrovna do jejích milovaných Napajedel! "Pokud by mi někdo zaručil práci na dvacet let dopředu, tak hurá na vesnici. A to s velkou radostí," směje se Zawadská nakažlivým smíchem.

 
   

Práci má zatím ve velkoměstě, takže žádné stěhování nehrozí. A že se herečka rozhodně nenudí! "Co se týče práce před kamerou, tak zatím nemám žádné zvěsti, mimo to, že jdu na casting na Kameňák 4 k panu režiséru Brabcovi, tak uvidíme, jak to dopadne. Jsem zvědavá, co mě čeká nebo nečeká. Ale jinak samozřejmě pracuji v divadle, v Českém rozhlase, dabing záměrně nezmiňuji. V divadle s kolegy připravujeme premiéru hry Revizora, kde si zahraju hejtmanku. Dále mě můžete vidět jako Lízalku v Maryše a samozřejmě tradičně v Divadle na Jezerce, už pátým nebo šestým rokem. Nesmím také zapomenout na roli staré prostitutky ve hře Zlatý časy. Tak se přijďte podívat!" láká sympatická herečka.

 
   
 
  Valérie Zawadská je již odmalička velkou milovnicí přírody a zvířat. Klikni pro větší obrázek v novém okně.
 

Valérie Zawadská je již odmalička velkou milovnicí přírody a zvířat.

 
   
  Herečka je velmi pracovně vytížená. O přestěhování na vesnici nemůže být řeč. Klikni pro větší obrázek v novém okně.
  Herečka je velmi pracovně vytížená. O přestěhování na vesnici nemůže být řeč.
   
  Herecké obsazení druhé řady oblíbeného seriálu Znamení koně. Klikni pro větší obrázek v novém okně.
  Herecké obsazení druhé řady oblíbeného seriálu Znamení koně.
   
   
  - Autor: pes -
 

- Foto: Jonathan Kšajt, Hermína -

>>

 
   
   
   
   

www.tyden.cz

 
 
 
 
 
 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.