Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

http://tn.nova.cz

 
 
 
 

 

 

 

Bude vám chybět? Ordinace se loučí s Babákovou: Poslední slova na smrtelné posteli

 
http://tn.nova.cz, 7. března 2017 11:02  
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Čas, který byl v Ordinaci v růžové zahradě 2 vyměřen Romaně Babákové v podání Valérie Zawadské, je u konce. Už dnes večer se s Kamenicí navždy rozloučí. A garantujeme vám, že jedno oko nezůstane suché.

 
   

Citlivé duše si u dnešního dílu Ordinace v růžové zahradě 2 přijdou na své. Čeká nás totiž dojemné loučení se svéráznou kamioňačkou Romanou Babákovou. Ta se v Kamenici objevila před půl rokem, kdy se začala léčit s vážnou plicní chorobou. Od začátku ale bylo jasné, že svůj boj nemůže vyhrát.

S nerozlučným trojlístkem Babáková, Bobo a Heluš jste si až doposud užili hodně legrace, tu dnes ale vystřídá dojetí, smutek a slzy. Zawadská si poslední chvíle v seriálu vychutná obklopena svými nejbližšími, s kamionem za zády a při opékání špekáčků.

Poslechněte si smutná slova Babákové na smrtelné posteli (video): http://tn.nova.cz/clanek/ordinace-se-louci-s-babakovou-posledni-slova-na-smrtelne-posteli.html

"Ještě nikdy jsem před kamerou neumírala a řeknu vám, byl to zvláštní pocit. Nemůžu říct, že bych se na dnešní den těšila nebo netěšila, přijala jsem to jako fakt. Po Babákové se mi bude ale hodně stýskat," svěřila se po natáčení Valérie Zawadská.

S Romanou Babákovou se můžete rozloučit už dnes ve 20:20 na Nově! Předchozí díly Ordinace v růžové zahradě 2 si můžete pustit na NOVA Plus nebo VOYO.

 
   
Poslechněte si smutná slova Babákové na smrtelné posteli (video)  
   
   
   
Foto:  
   
   
   
   
  - Autor: mom TN.cz  -
 

- Foto: TV Nova, Nova.cz -

>>

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://tn.nova.cz

 
 
 
 

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster

 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.