Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

http://ordinace.nova.cz

 
 
 
 

 

 

 

Úterní díl Ordinace: Je to tady! Ze Švarce a Babákové jsou manželé!

 
http://ordinace.nova.cz, leden 2017  
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Utekl vám aktuální díl Ordinace v růžové zahradě 2 s názvem Láska za všechny peníze? Podívejte se na něj zdarma na portálu NOVA Plus!

 

 

 
   

Babáková se vdává za Švarce. Ten se bojí, že nezvládne svatební noc a bere si afrodisiakální bylinný nápoj od Hejtmana. Je v něm ale alkohol a Švarc se do večera doslova ztříská. Svatba proběhne a Švarc nakonec usne. Heluš s Babákovou stráví noc spolu při kartách a se šampaňským. Ráno se ale Švarc vzchopí a splní svoji povinnost. Novomanželé odjíždějí na líbánky a smutná osamělá Heluš se vrací domů na ubytovnu.

Hanák s Andreou vyjíždějí k bouračce. Zachrání Karabce, dívku Šárku, ale Šárčin otec je ve voze zaklíněný a než se ho podaří vyprostit, auto vybuchne a otec Šárky v něm uhoří. Hanák si to dává za vinu a je odhodlaný Šárce pomáhat a chránit ji. Šárka se chová hystericky a navíc jí hrozí vážné poúrazové komplikace. Hanák navštíví Šárku na pokoji JIP a když vidí, v jakém je stavu – rezignovaná a apatická – slíbí jí, že se o ni postará. Slíbil to jejímu otci.

Mára pronásleduje Mariku – nechce ji pustit operovat a zavaluje ji nočními službami a příslužbami. Marika je zničená. Docent Karabec jí nabídne, aby k němu přešla do Prahy.

 

Marika souhlasí, ale Mára ji před Karabcem tak pomluví, že svoji nabídku stáhne. Marika je zdrcená, ale nečekaně jí Kovář nabídne svoji pomoc a podporu.

 
   
   
   
   
Foto:  
   
Klikni pro větší obrázek v novém okně.
   
   
   
   
  - Autor: Nova.cz  -
 

- Foto: TV Nova, Nova.cz -

>>

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://ordinace.nova.cz

 
 
 
 

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster

 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.