Valérie Zawadská

 
 
 

Den otevřených dveří Českého rozhlasu.

(sobota 13. května 2006 od 8.00 do 18.00 hodin)

 
 
 
 
Den otevřených dveří Českého rozhlasu.  
Český rozhlas zve na Den otevřených dveří, který se uskuteční v sobotu 13. května 2006 od 8.00 do 18.00 hodin v novém Studiovém domě v Římské ulici č. 13 v Praze 2. Trasa prohlídky povede nejen Studiovým domem, kde se budou moci návštěvníci seznámit s moderními vysílacími pracovišti, ale i historickou budovou Českého rozhlasu na Vinohradské ul. 12. Představeny budou také všechny stanice Českého rozhlasu.
 
Návštěvníci se setkají s mnoha lidmi, které slýchají ve vysílání Českého rozhlasu. Budou si moci vyzkoušet, jak se točí rozhlasový pořad, nebo se seznámit s prací Nadačního fondu Českého rozhlasu. Připraven bude též bohatý doprovodný program.
 
     
 

Producentské centrum Českého rozhlasu umožní zájemcům nahlédnout pod pokličku tvorby rozhlasové pohádky - dopoledne za účasti Valérie Zawadské a Alfréda Strejčka, odpoledne pak Táni Medvecké a Bořivoje Navrátila. ČRo 1 - Radiožurnál seznámí návštěvníky s programovými projekty, představí sesterskou zpravodajskou stanici ČRo Rádio Česko a umožní osobní setkání se svými sportovními redaktory. Na "jevišti" Českého rozhlasu 2 - Praha se vystřídají Petr Novotný, Naďa Konvalinková, Květa Fialová, Radoslav Brzobohatý, Vlastimil Harapes, Jitka Molavcová, Uršula Kluková, Pavlína Filipovská a mnozí další. ČRo 3 - Vltava připraví např. krátkou besedu s tvůrci pořadu Báječný svět Viktora Preisse, umožní zájemcům vyzkoušet si práci herce a přečíst některý dopis z cyklu Rok v dopisech a redaktoři stanice Vltava odehrají malý koncert. Prezentovat se budou také stanice Český rozhlas 4 - Radio Wave či Český rozhlas Leonardo.

Otevřena bude i reprezentační prodejna Českého rozhlasu. S mimořádnou slevou si zde mohou zájemci zakoupit knihy, MC a CD s nejrůznějšími nahrávkami hudby i mluveného slova.

Časové vstupenky budou rozdávány od 7.50 hodin ve vrátnici Českého rozhlasu v Římské ulici 13.

Upozorňujeme zájemce o návštěvu Českého rozhlasu, že absolvování prohlídky vyžaduje - vzhledem k nutnému překonání cca devadesáti schodů - jistou fyzickou zdatnost.

 
     
     
 

>>

 
 
 
 

Český rozhlas - www.rozhlas.cz

www.rozhlas.cz

 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.