Valérie Zawadská

 
 
 
Blbcům se snažím vyhýbat.. /Ring č. 26, 28.6.2005/
 
 
 
 
 
Valérie  

Valérie Zawadská je nejen skvělá herečka s nezaměnitelným hlasem, ale i ženská do nepohody. O politické situaci se nerada baví, ale nakonec se přece jen nechala ke kratší debatě zlákat.

Co vás v současné době nejvíce pálí?

Ukazováček na pravé ruce. Vinou vlastní zbrklosti jsem totiž prudce a rychle, jak už je mým zvykem, myla nádobí a ufikla

    jsem si kus masíčka. Takže mohu
 
  potažmo prohlásit, že mě pálí vlastní blbost.

A blbost druhých vás nechává chladnou?

Co mi zbývá? Musím se s tím smířit a snažím se setkání s takovými lidmi vyhnout. Tedy pokud to dokážu předem odhadnout. V dětství jsme vždycky říkávali - Lidé jsou blbé a pitomé,  jsou i chytré, ale je nás málo.

Hodně lidí nadává na politiky. Nemáte někdy dojem, že jsou odtrženi od běžného života?

Spousta lidí si to myslí. Jak je ale možné, že politici nevědí, co se ve skutečnosti děje? Vždyť přece na nás voliče nějak působili, dali jsme jim hlasy a čekali jsme, že budou pracovat pro naše blaho. Jestli to takhle půjde dál, jsem zvědavá, koho vlastně budeme příště volit. Když totiž potkáte nějakého schopného člověka, kterému to pálí a umí se prosadit, na otázku, jestli by šel do politiky, většinou odpoví, že ani náhodou.

A vy byste se politicky neangažovala?

Tak to po mě nechtějte.Víte dobře, že za každý dobrý skutek následuje spravedlivý trest. Moje profese je daná a v tom jsem lidem něco platná. Nedávno mě zmerčila u benzínky krásná pětiletá holčička s obrovskýma kukadlama, která asi sleduje Rodinná pouta, a vyděšeně volala: „Maminko, podívej, Růžena Kudláčková, já se jí strašně bojím.“ Nakonec jsem si s holčičkou popovídala a za chvíli bylo po strachu. Tak takhle by to mělo fungovat i v politice.

 
     
  Šárka Jansová  
  Foto: Ring  
 
Článek v jpg. - klikni pro větčí obrázek v novém okně.
 
 
 
 

www.ring-klub.cz

 

 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.