Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home
 
 

Večer poezie a prózy s harfou.

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Divadlo:

POEZIE

 

 

 

Rok 2015

 
 
 
     
10.12.2015 - Literární večer s Valérií Zawadskou  
 
Plakát - Literární večer s Valérií Zawadskou. Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Valérie se ve čtvrtek 10. prosince od 16:30 hodin zúčastní Vyhlášení výsledků 15. ročníku literární soutěže. Od 18:00 hodin se poté uskuteční Literární večer s Valérií Zawadskou. Obě akce se uskuteční v Audiovizuálním sále Městské knihovny (Dolní náměstí 1) v Jablonci nad Nisou. http://knihovna.mestojablonec.cz

 
     
7.12.2015 - Vánoční sonet  
 

V pondělí 7. prosince od 19:00 hodin vystoupí Valérie v pořadu plném nejkrásnější vánoční poezie a koled Vánoční sonet v sále Reduta Moravské filharmonie v Olomouci (Horní náměstí 23). Dále vystoupí Smyčcové kvinteto Quattro a Anna Trahová (soprán).

 
     
4.12.2015 - Vánoční rozjímání  
 

V pátek 4. prosince od 17:00 hodin bude Valérie provázet pořadem Vánoční rozjímání se Stanislavem Zindulkou v Senior centru v Moravanech (nám. Hrdinů 13).

 
     
19.9.2015 - Seifertovy Kralupy 2015  
 

V sobotu 19. září od 14:45 hodin, v rámci jubilejního 20. ročníku festivalu přednesu a poezie Seifertovy Kralupy, se Valérie zúčastní pietního zastavení u hrobu Jaroslava Seiferta na kralupském hřbitově. Dále od 16:00 hodin bude Valérie recitovat vítězné práce po vyhlášení výsledků autorské soutěže, které vyhlásí předsedkyně poroty Jana Pohanková v Městském muzeu v Kralupech nad Vltavou. Hudební doprovod PhDr. Václav Procházka.

 
     

16.9.2015 - Večer čtyřručního klavíru a prózy  
 
Plakát - Večer čtyřručního klavíru a prózy. Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Ve středu 16. září od 19:00 hodin se v rámci festivalu Hudební setkání IV uskuteční klavírní koncert Večer čtyřručního klavíru a prózy v Saturnově sále státního zámku Libochovice. Účinkují: Valérie Zawadská - umělecký přednes, Igor Ardašev - klavír a Michal Mašek – klavír a průvodní slovo.

 
 

Program: Čtyřruční Slovanské tance Antonína Dvořáka, Chopinova Barcarolla a mýtická Beethovenova Appassionata v podání fenomenálního klavíristy Igora Ardaševa, doplněné mluvenými vstupy odkrývající souvislosti vzniku skladeb. www.hudebni-setkani.cz

 
     

14.9.2015 - Na křídlech hudby a poezie  
 

V pondělí 14. září v 19:30 hodin vystoupí Valérie se souborem Musica Dolce Vita (Žofie Vokálková - flétna, Zbyňka Šolcová - harfa, Daniela Demuthová - mezzosoprán) v literárně - hudebním komponovaném pořadu Na křídlech hudby a poezie v Kulturním domě Josefa Suka v Sedlčanech (Havlíčkova 514).

 
     

13.7.2015 - Hudební festival Znojmo  
 

V pondělí 13. července v 19:00 hodin vystoupí Valérie s prózou světových autorů na dobročinném operním recitálu Pavlíny Senić a jejích hostů "Uherčice Pavlíny Senić" v rámci Hudebního festivalu Znojmo na zámku v Uherčicích (nádvoří uherčického zámku / Banketní sál uherčického zámku). Dále účinkují: Lada Jirásková (klavír) a Felix Slováček jr. (klarinet), doprovází Otto Hejnic Band, moderuje Mahulena Bočanová. Po koncertě se koná dražba unikátních vín s výtěžkem věnovaným na rekonstrukci renesančního skvostu - uherčického zámku. www.hudbaznojmo.cz

 
     

4.7.2015 - Doležalovo kvarteto & Valérie Zawadská  
 
Plakát - Klikni pro větší obrázek v novém okně.

V rámci festivalu Klášterní hudební slavnosti 2015, který se koná pod záštitou starosty města Šumperka a senátora Mgr. Zdeňka Brože a pod záštitou náměstka hejtmana Olomouckého kraje Mgr. Radovana Rašťáka, se v sobotu 4. června od 20:00 hodin uskuteční koncert A. Dvořák: Smyčcové kvartety "Slovanský" a "Americký"

 
 

dokomponován výňatky z korespondence a životopisu ve velkém sále KKC Rapotín (Šumperská 530). Vystoupí Doležalovo kvarteto & Valérie Zawadská. Koncert se koná pod záštitou starosty obce Rapotín Ing. Pavla Žerníčka. www.klasternihudebnislavnosti.cz

 
     

8.6.2015 - Písně slunné Itálie  
 

V pondělí 8. června v 19:00 hodin vystoupí Valérie v rámci Dvořákova festivalu s poezií italských autorů a Gran Duetto Concertante (Jan Riedlbauch - flétna, Miloslav Klaus - kytara) v komponovaném poetickém pořadu Písně slunné Itálie v Koncertní síni Bohuslava Martinů v Trutnově.

 
     
14.5.2015 - Pocta Edith Piaf  
 

Ve čtvrtek 14. května od 19:00 hodin bude číst Valérie úryvky z životopisné knihy Edith Piaf autorky Simone Berteautové na mimořádném koncertu věnovanému 100. výročí narození legendární šansoniérky Edith Piaf "Pocta Edith Piaf" v Městském divadle (Masarykovo náměstí 1) v Mnichově Hradišti. Písně Edith Piaf zaznějí v originále i v českém překladu zpěvačky a textařky Marty Balejové za doprovodu pianisty Jiřího Hoška.

 
     

13.5.2015 - Noc literatury  
 

Valérie se ve středu 13. května od 18:00 do 22:00 hodin zúčastní akce Noc literatury, pořádané Městskou knihovnou v Kutné Hoře. Noc literatury přibližuje veřejnosti netradičním způsobem současnou evropskou literaturu prostřednictvím série veřejných čtení, která se konají na různých místech města. Projekt organizují Česká centra ve spolupráci s pražským sdružením evropských kulturních institutů sítě EUNIC (European Union National Institutes for Culture) a kulturními odděleními zahraničních velvyslanectví. knihovna-kh.cz

 
     

11.2.2015 - Výjimečné únorové setkání  
 

Ve středu 11. února v 17:00 hodin bude Valérie recitovat na 4. ročníku Pravidelného setkání lékařů s umělci, které pořádá Viktoria Hradská v kostele sv. Vavřince (Hellichova 18, Praha 1). Dále účinkují: Jiří Klem a Václav Knop (slovo), Miroslav Jiránek (obrazy). Hudba: X-tet Vita Fialy.

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster