Valérie Zawadská  
 

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Fotoalbum:

Foto panenky: Dobrá čertice

 
   
   
   
   
   
   
Foto panenky Valérie Zawadské: Dobrá čertice
 

Foto panenky Valérie Zawadské: Dobrá čertice pro benefiční aukci panenek 2014, kterou pořádá Unicef. Aukce, pro kterou panenky vytvářejí přední designéři a známé osobnosti, se letos konala již po dvanácté v Českém muzeu hudby (25. listopadu 2014).

 
   
   
  Foto panenky Valérie Zawadské: Dobrá čertice
  Foto panenky Valérie Zawadské: Dobrá čertice
   
  Fotografie z tiskové konference v butiku Weekend MaxMara.
  Fotografie z tiskové konference v butiku Weekend MaxMara.
   
   
  Foto: Unicef.cz
   
   
   
 

O projektu Panenka

Projekt Adoptuj panenku a zachráníš dítě, UNICEF v České republice rozvíjí již od roku 2002, je velice oblíbený a velkou popularitu si u veřejnosti získaly také benefiční aukce panenek předních designérů a známých osobností – výtěžek z uplynulých 11 ročníků benefičních aukcí ve výši 6 768 100 Kč byl pro podporu očkovacích programů velikou pomocí, protože zajistil komplexní proočkování proti spalničkám, černému kašli, záškrtu, tuberkulóze, dětské obrně a tetanu celkem pro 11 280 dětí.

Každá panenka symbolizuje skutečné dítě, které bude v rámci očkovací kampaně UNICEF v rozvojových zemích proočkováno.

Pomoci nás všech je skutečně zapotřebí: každým rokem zemře na choroby, proti kterým existuje očkování, 1,5 milionu dětí ročně. UNICEF proto rozvíjí očkovací programy ve více než 150 zemích, kde trvale působí. Celosvětově poskytuje 50 % z celkového množství očkovacích látek. Prostřednictvím očkovacích programů UNICEF je tak každým rokem ve světě očkováno více než 100 milionů dětí. K dalším desítkám milionů dětí se však prevence ještě nedostává
v některých zemích chybí očkovací látky, jinde nemají dostatečně vybavená zdravotnická centra či dostatečně informované rodiče.

 
   
   
   
   
   
   
 

www.Unicef.cz

 

 
   
   
Další foto - Archiv Fotoalbum: Archiv
   

http://www.valeriezawadska.eu

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster