Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   Zpět
   Home
  

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Film:

Bobři v plamenech. (2019)

 

 

 
   
   

 

 
   
   
  Bobři v plamenech 
  Night on Fire (festivalový název)
  Krátkometrážní / Komedie 2019, 15 minut
   
 
Bobři v plamenech

Režie: Martin Kuba, Scénář: Martin Kuba, Filip Rejč, Lucie Palkosková, Kamera: Filip Rejč, Hudba: Pavel Kopecký, Producenti: Filip Rejč, Střih: Jakub Podmanický, Zvuk: Matěj Chrudina, Scénografie: Anna Pospíšilová, Kostýmy: Anna Hrušková

Hrají: Radek Holub, Valérie Zawadská, Eva Josefíková, Stamen Georgiev, Pavel Čeněk Vaculík, Oskar Hes, Nataša Mikulová, Lucie Šteflová, Barbora Hankeová, Norbert Žid

 
   
 

  Film vypráví příběh skupiny skautů, kteří se poprvé setkávají s erotickým, směšným, znepokojivým, ale přesto zvláštně krásným světem dospělosti. Tváří v tvář tajnostem a přetvářce projde jejich přátelství zkouškou ohněm. (Festival krátkých filmů Praha)

  Skautský oddíl ‚Bobrů‘ zabloudí za bouře v lese a musí přenocovat v bordelu. V tajemném a zvláštně přitažlivém světě dospělých projdou skautské hodnoty zkouškou ohněm.
(FamuFest)

  Martin Kuba natočil s kameramanem Filipem Rejčem po úspěšném osobitém snímku Lev, antilopa a krásná blondýna (2014) další film, kde poprvé ve své studentské tvorbě pracuje s čistě komediálním žánrem. Bobři v plamenech vyprávějí o skupince skautů, která se náhodou objeví v nevěstinci, a fungují jako svižná komedie, sázející na jemný humor a vizuál ve stylu Wese Andersona.
(Letní filmová škola)

 
   
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.  
   
   
   
   
  Stopáž: 15 minut
  Rok výroby: 2019
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster